Lizzy de Vlinder is een vriendelijke vlinder met een blij gezichtje en vrolijke kleuren. Ze beleeft leuke en leerzame avonturen die plaats vinden in de natuur. Samen met haar vriendjes Bas de Bij, Gijs en Fleur de lieveheersbeestjes maakt Lizzy de groei door van rups tot vlinder. Verder ontmoeten deze vrienden ook andere dieren die je in de natuur kunt tegenkomen.

De boekjes van Lizzy de Vlinder zijn leuk om voor te lezen, Door het leerzame karakter kan er eenvoudig een interactief spel ontstaan. De kindjes leren via Lizzy de Vlinder veel over vriendschap en natuur.

De vrolijke lijn van illustraties heeft de schrijfster, Odile Küper er toe bewogen om naast de boekjes ook een hele merchandise te ontwerpen. De boekjes worden ondersteund door prachtige kaarten, vrolijk textiel, haarknipjes en nog veel meer.

Lizzy de Vlinder is geschreven en ontworpen door Odile Küper. Ze is hier mee begonnen toen haar oudste zoon 2,5 jaar oud was en in de ban was van een vlindertje die hij in de tuin zag. 's Avonds in bed wilde hij meer weten over deze vlinder en Odile vertelde hem een verhaaltje. De volgende dag wilde haar zoon dit verhaal weer horen, maar het was uiteraard niet hetzelfde. Er waren nieuwe dingen bij verzonnen en er waren punten uit vergeten. Haar zoon gaf toen aan dat ze het dan maar moest opschrijven, zodat ze het verhaal niet meer kon vergeten. En zo werd Lizzy de Vlinder geboren.

© 2019 - 2021 lizzydevlinder | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel